Skip links

Legjobb vezetékes fülhallgatók (2022)

A vezetékes fülhallgatók megfizethető áron biztosítanak minőségi hangzást, anélkül, hogy azon aggódnál mikor is töltötted fel őket utoljára.

A fülhallgató, amint a neve is sugallja, a fül hallójáratában helyezkedik el, nem pedig a fül körül. Egyesek a vezeték nélküli fülhallgatók kényelmét kedvelik, mások pedig a vezetékes fülhallgatók legnagyobb előnyét, a kiváló hangminőséget részesítik előnyben. Egyetlen hátrányuk, hogy gyakran bajlódni kell az összegubancolódott kábelekkel.

Kis méretük ellenére is hatalmas a kínálat a rengeteg opció miatt. Különbséget tehetünk akár a formatervezésben, hangzásban és árban.

Magas hangok és tiszta hangzás teszteléséhez az Un-Break My Heart-ot ajánljuk Toni Braxton-tól:

Erőteljes basszus tesztelésekor pedig Janee & Király Viktor-tól a This Is How I Walk-ot ajánljuk:

Az alábbi folyamatosan frissülő listánkkal segíthetünk a megfelelő vezetékes fülhallgató kiválasztásában, tesztek alapján összeállítva.

Felsőkategóriás hangzás

1MORE Triple Driver vezetékes fülhallgató

1MORE Triple Driver

Típus: Zárt | Súly: 18 g | Csatlakozó típusa: 3,5 mm-es jack

Kiváló felépítés és kialakítás

Könnyen kezelhető vezérlőmodul

Felsőkategóriás hangzás megfizethető áron

A 1MORE fülbe helyezhető fülhallgatója szép megjelenést biztosít az alumínium, rose gold vagy a stílusos ezüst színű anyagok használatával.

Az Y-csatlakozó és az egyenes 3,5 mm-es csatlakozó közötti kábel a tartósság érdekében szövetbe van burkolva, viszont a kétoldali kábelvezetés a fülhallgatóktól az Y csatlakozásig gumival van bevonva.

A gyártó 9 különféle méretű gumi füldugót biztosít a fülhallgató mellé, amely mindenki számára megfelelő illeszkedést biztosít. Háromgombos vezérlője műanyagból készült ami picit ront a minőségen, de megfelelően működik Android és iOS rendszerekkel is.

Kiegyensúlyozott, kiemelkedő hangminőséget nyújt, és annak ellenére hogy nem tartalmaz aktív zajszűrést, a passzív zajszigetelés több mint elegendő ahhoz, hogy elmerülj a zene világában.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a 1MORE weboldalán

Funkciók és jellemzők

1MORE Triple Driver vezetékes fülhallgató - THX tanúsítvánnyal rendelkező fülhallgató

THX tanúsítvány

A 1MORE Triple Driver a világ első THX tanúsítással rendelkező fülhallgatója, amely szigorú tesztelésen ment keresztül annak biztosítása érdekében, hogy elérje a legmagasabb audio szabványokat a fülhallgató piacon.

1MORE Triple Driver vezetékes fülhallgató - Kényelmes ergonómiai kialakítás

Kényelmes ergonómiai kialakítás

Ferdeszögű füldugók kialakításának köszönhetően természetesen illeszkedik a füled görbéjéhez, megfelelően szoros tömítést és teljes hangtartományt biztosítva.

1MORE Triple Driver vezetékes fülhallgató - Intelligens vezérlőtechnika

Intelligens vezérlőtechnika

Az in-line audio vezérlő kényelmesen helyezkedik el, lehetővé téve a hangerő szabályozását, a zeneszámok kiválasztását és a hívások fogadását.

1MORE Triple Driver vezetékes fülhallgató - Garantált hangélmény

Garantált hangélmény

Páratlan tervezési szabványainak és Luca Bignardi (elismert hangmérnök) tökéletes hangolásának kombinációja lenyűgöző hangélményt nyújt.

Galéria

Legjobb ár-érték arány

Sennheiser MOMENTUM In-Ear vezetékes fülhallgató

Sennheiser MOMENTUM In-Ear

Típus: Zárt | Súly: 16 g | Csatlakozó típusa: 3,5 mm-es jack

Kényelmes illeszkedés

Csodálatosan tiszta és részletes hangzás

Vonzó dizájn

A Sennheiser Momentum In-Ear stílusos vörös/fekete illetve króm/fekete színekből készült, de a többi fülhallgatóval összehasonlítva nem igazán tűnik ki a formatervezés szempontjából.

Kellemes tapintású távvezérlője meglehetősen könnyen kezelhető. A gombok kellőképpen jól el vannak választva egymástól.

Mérsékelten tartósnak érezteti magát a kábelek rendkívüli vastagsága és gumírozottsága miatt. A kissé laposra tervezett kábelek megakadályozzák az összegabalyodást.

Mély, erőteljes basszussal, kiegyensúlyozott közép és egyenletes magas hanggal rendelkezik.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Sennheiser weboldalán

Funkciók és jellemzők

Sennheiser MOMENTUM In-Ear vezetékes fülhallgató - Sportos, kifinomult

Sportos, kifinomult

A vörös és fekete színű, matt és fényes textúrák segítenek hangsúlyozni a Momentum In-Ear főbb jellemzőit.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear vezetékes fülhallgató - Ergonómikus

Ergonómikus

Az ergonomikus kialakítású és 15°-os szögben állítható füldugók olyan jól illeszkednek a füledbe, hogy néha meg is feledkezel róluk.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear vezetékes fülhallgató - Funkcionális

Funkcionális

Tartalmaz egy kemény borítású tokot, intuitív távirányítót okostelefonok számára, elliptikus kábelt (amely minimalizálja a gubancolódást), és egy beépített kihangosító mikrofont.

Galéria

Pioneer hangminőség

Pioneer SE-CH9T-K vezetékes fülhallgató

Pioneer SE-CH9T-K

Típus: Zárt | Súly: 7 g | Csatlakozó típusa: 3,5 mm-es jack

Levehető kábel

Mély és precíz basszus

Kényelmes és biztonságos illeszkedés

A Pioneer SE-CH9T-K fúvókái sárgarézből és alumíniumból készülnek, hogy megakadályozzák a rezonanciát, és vezérelt, ütőhangú basszust szolgáljanak az okostelefonon vagy a digitális audiolejátszón lejátszott zenékhez.

A kényelmes és biztonságos illeszkedés mellett a fül fölött lévő kábel kialakítása csökkenti a kábel által okozott interferenciát.

Precíziós MMCX csatlakozóinak köszönhetően lehetővé teszik a kábel leválasztását, ha szükséges. Ha a kábeled véletlenül megsérülne, akkor új fejhallgató vásárlása helyett könnyedén kicserélheted.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Pioneer weboldalán

Funkciók és jellemzők

Pioneer SE-CH9T-K vezetékes fülhallgató - Dinamikus Hi-Res meghajtó

Dinamikus Hi-Res meghajtó

A speciális 9,7 mm-es dinamikus meghajtók 40 kHz-nél magasabb hangokat is reprodukálnak, részletesebb és természetesebb hangzást eredményezve.

Pioneer SE-CH9T-K vezetékes fülhallgató - Légáram szabályozó port

Légáram szabályozó port

Ezt a Pioneer exkluzív technológiát azért fejlesztették ki, hogy tisztázzák a hang által elfoglalt középső sávszélességet, javítja a közép- és a basszus frekvenciák közötti távolságot.

Pioneer SE-CH9T-K vezetékes fülhallgató - Mély és precíz basszus

Mély és precíz basszus

A sárgaréz fúvókával és alumínium hüvellyel rendelkező kétrétegű fémszerkezet kiküszöböli a rezonanciákat, melyek az alacsony frekvenciájú hangot elnyelik.

Galéria

Végszó

Ha mégsem találtad meg az igazit, akkor tekintsd meg a fülhallgató vásárlási útmutatónkat.

Az Energia Rovat célja, hogy a lehető legjobban leegyszerűsítsük a választást és segítsünk megtalálni a legjobb ár-érték arányú elektronikai eszközöket, szerkesztői tagjaink véleménye alapján összeállított útmutatók segítségével.

Kövesd az Energia Rovat-ot Facebook-on és Twitter-en, hogy elsőként részesülj új termékek bejelentéséről, résztvehess szavazásokban, nyereményjátékokban, vagy hozzászólhass cikkeinkhez.