Skip links

Legjobb OLED TV-k (2022)

A OLED TV-k által kínált technológiák lehetővé teszik a televíziók vékony kialakítását, és tökéletes színekkel kényeztetik a szemeket.

Mivel nincs szükség háttérvilágításra, a televíziók rendkívül vékonyak lehetnek, és azáltal, hogy minden pixelt külön-külön tudnak kikapcsolni, hihetetlen fekete hátteret alkotnak.

Az OLED képernyők akár 84 fokos széles szögből is nézhetőek, fényveszteség nélkül. Az egyes képpontok teljes kikapcsolása jobb energiafelhasználást és kisebb energiafogyasztást is lehetővé tesz.

Az OLED környezetbarát és hatékonyabb technológia mint az LCD, azonban sokkal drágább az előállítása.

Az LG cég, az OLED panelek egyedüli gyártója garantálja, hogy az OLED TV-k több mint 50 000 óra élettartamra képesek, ami azt jelenti, hogyha átlagosan napi 6 órát üzemeltetjük a TV készüléket, akkor az 22 évig használható lesz.

Továbbra az LG gondoskodott a képbeégés kockázatának csökkentéséről is egy olyan technológiával, amely megóvja a képernyő károsodását és egyfajta öngyógyító tulajdonsággal is rendelkezik, mellyel minden rövidtávú képhiba könnyedén orvosolható.

A cikkben szereplő felsorolásának célja, hogy segítsen kiválasztani az igényeidnek legmegfelelőbb OLED televíziót tesztek alapján összeállítva. Ha mégsem találod meg az igényeidnek megfelelő készüléket, akkor látogass el a legjobb QLED TV-k rovatunkba is!

LG Signature széria

LG Signature OLED TV W9 4K TV

LG Signature OLED TV W9

Képátló: 65”, 77” | Háttérvilágítás: OLED | HDR 10: Igen

Tartozék hangprojektor

3,85 mm vastag kijelző

Tökéletes kontraszt

Nincs HDR 10+

Az LG Signature termékek lenyűgöző megjelenést, gyönyörű, esztétikus vizuális élményt biztosítanak.

4K Active HDR funkcióval az LG W9 nagyon jó képminőséget biztosít, amely a megjelenített gyönyörű színeknek köszönhetően életre kelti a kijelzőt. A 8,3 millió külön megvilágított pixel tökéletes fekete és végtelen kontrasztot hoz létre.

A W9-hez tartozik egy 2.0.2 csatornás, Dolby Atmos kompatibilis hangprojektort, amely média központként szolgál a források számára. Négy HDMI 2.0 és három USB bemenettel rendelkezik, amelyek jeleit a TV működéséhez szükséges, mellékelt TV-AIO kábellel továbbítja a kijelzőre. A televízió AirPlay 2, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg az LG weboldalán

Funkciók és jellemzők

LG Signature OLED TV W9 4K TV - AI Smart

AI Smart

Az LG AI ThinQ TV hallgat, gondolkodik és válaszol, hogy biztosítsa a tökéletes személyre szabott szórakoztatást és az intelligens otthonod irányítását.

LG Signature OLED TV W9 4K TV - 2. generációs α9 processzor

2. generációs α9 processzor

Négylépcsős zajcsökkentést alkalmaz a képek és a színek javítása érdekében a lehengerlő élmény érdekében.

LG Signature OLED TV W9 4K TV - Gyorsabb kapcsolat

Gyorsabb kapcsolat

HDMI 2.1 portokon keresztül szélesebb sávszélességet támogat a nagyobb képátviteli sebesség elérése érdekében, így élvezheted a gyors ütemű játékokat a bemeneti késleltetés minimalizálásával.

LG Signature OLED TV W9 4K TV - Hihetetlenül vékony

Hihetetlenül vékony

Radikálisan vékony 3,85 mm (65”) profil lehetővé teszi, hogy a TV készülék a fallal eggyé váljon.

Galéria

Különleges feltekerhető képernyő

LG Rollable OLED TV RX 4K TV

LG Rollable OLED TV RX

Képátló: 65” | Háttérvilágítás: OLED | HDR 10: Igen

Innovatív dizájn

Lenyűgöző 4K HDR képminőség

Az RX TV készüléknél a fő hangsúly a kijelző rugalmasságára irányul. Három féle működési állapotban mutatkozik: teljes nézet, vonal nézet és nulla nézet. Az LG mérnökei úgy vélik, hogy a gördíthető kijelző mechanikájának hosszú élettartam nem jelent problémát.

Az állvány alumínium borítással rendelkezik, míg az előre néző 4.2 csatornás Dolby Atmos-os hangszórók átlátszó Kvadrat textil mögött vannak elrejtve. A televízió AirPlay 2, Google Asszisztens és Amazon Alexa kompatibilis.

Tekintsd meg az LG weboldalán

Funkciók és jellemzők

LG Rollable OLED TV RX 4K TV - Teljes nézet

Teljes nézet

A kijelző teljes méretben kiemelkedik a szemed elé és olyan megtekintési élményt nyújt, amely az összes LG TV-vel megegyezik.

LG Rollable OLED TV RX 4K TV - Vonal nézet

Vonal nézet

Megjelenítheted a legemlékezetesebb képeidet, az időjárást, vagy akár beállíthatod kedvenc zenei lejátszási listádat.

LG Rollable OLED TV RX 4K TV - Rejtett (nulla) nézet

Rejtett (nulla) nézet

A képernyő nyom nélkül eltűnik a hangrendszerben, így kiemelve a szoba belső terét.

Galéria

Végszó

Ha mégsem találtad meg az igazit, akkor tekintsd meg a televízió vásárlási útmutatónkat.

Az Energia Rovat célja, hogy a lehető legjobban leegyszerűsítsük a választást és segítsünk megtalálni a legjobb ár-érték arányú elektronikai eszközöket, szerkesztői tagjaink véleménye alapján összeállított útmutatók segítségével.

Kövesd az Energia Rovat-ot Facebook-on és Twitter-en, hogy elsőként részesülj új termékek bejelentéséről, résztvehess szavazásokban, nyereményjátékokban, vagy hozzászólhass cikkeinkhez.