Skip links

Legjobb vezeték nélküli fülhallgatók (2021)

A mai vezeték nélküli fülhallgatók kiváló hangzást, erősebb akkumulátor élettartamot biztosítanak a hosszabb zenehallgatáshoz, valamint megbízható vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek az optimális teljesítmény érdekében. Nem utolsó szempont az sem, hogy a kábelek nem gubancolódnak össze mint ahogy a vezetékes fülhallgatóknál előfordul.

Ha nem tetszik a vezeték nélküli fejhallgatók nehézkes tárolása, körülményes hordozása, és inkább a kisebb méretű fülhallgatókat részesíted előnyben sportoláshoz, futáshoz, telefonhoz csatlakoztatva, akkor az alábbi folyamatosan frissülő listánk segíthet kiválasztani a számodra legmegfelelőbb Bluetooth fülhallgatót tesztek alapján.

Legjobb hangteljesítmény

Sony WF-1000XM3 vezeték nélküli fülhallgató

Sony WF-1000XM3

Súly: 8,5 g (x2) | Akkumulátor üzemidő: 6 óra (zajszűréssel) / 8 óra (zajszűrés nélkül) | Töltőtok kapacitás: 3x tölthető fel | Aktív zajszűrés: Igen

Szuper zajszűrés

Kiváló akkumulátor idő

Fantasztikus hangteljesítmény

Nem vízálló

A Sony legújabb vezeték nélküli WF-1000XM3 fülhallgatója egyaránt kínál kiváló zajcsökkentést, csúcsminőségű hang teljesítményt és erősebb vezeték nélküli kapcsolatot.
Tökéletesen alkalmas tv-műsorokhoz, filmekhez, mivel precízen szinkronizálja a képernyőn látottakat a fülhallgatóban megszólaló hangokkal.

Intelligens újratölthető tokja réz fedéllel és mágneses zárral van ellátva. USB-C csatlakozón keresztült 3,5 óra alatt képes teljesen feltöltődni, ami a fülhallgatók háromszori feltöltésére elegendő.

A megfelelő illeszkedés és a környezeti hangok kizárása érdekében a Sony 7 különféle méretű gumi füldugót biztosít a fülhallgató mellé. Erőteljes, 6 mm-es hangszóró egység gondoskodik a gazdag, tiszta, terjedelmes hangzásról.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Sony weboldalán

Funkciók és jellemzők

Sony WF-1000XM3 vezeték nélküli fülhallgató - Hárompontos rögzítésű szerkezet

Hárompontos rögzítésű szerkezet

Az ergonomikus, zajszűrős fülbetétek úgy vannak kialakítva, hogy három ponton érintkezzenek a füllel a kényelmes illeszkedés érdekében.

Sony WF-1000XM3 vezeték nélküli fülhallgató - Akár 24 óra zenehallgatás

Akár 24 óra zenehallgatás

Teljes feltöltést követően a fülhallgató 6 órás energiát kínál, a praktikus töltőtok pedig további három töltést biztosít a nap folyamán. Ez akár 24 órás zajmentes zenehallgatást ígér.

Sony WF-1000XM3 vezeték nélküli fülhallgató - Programozható vezérlőelemek

Programozható vezérlőelemek

A Sony | Headphones Connect alkalmazással személyre szabhatod az érintéses vezérlő elemeket, például a Google Assistant-et is társíthatod az egyes fülhallgatókhoz.

Sony WF-1000XM3 vezeték nélküli fülhallgató - QN1e HD zajszűrés

QN1e HD zajszűrés

Ez a zajszűrő processzor nem csupán a kellemetlen zajok kiszűrését látja el, hanem egyúttal kevesebb energiát is használ fel.

Galéria

Sennheiser minőség

Sennheiser MOMENTUM True Wireless vezeték nélküli fülhallgató

Sennheiser MOMENTUM True Wireless

Súly: 6,6 g (x2) | Akkumulátor üzemidő: 4 óra | Töltőtok kapacitás: 2x tölthető fel | Aktív zajszűrés: Nem

Kiváló hangminőség

Stílusos kialakítás

Lehetne kényelmesebb

A Sennheiser MOMENTUM True Wireless saját töltőtokkal rendelkezik, amely dokkoló és töltőállomásként is használható. Ez a kompakt, szövettel borított doboz USB-C-n keresztül töltődik, miközben a fülhallgatók a mágneses nyílásokba helyezve kapják a töltést.

A fülhallgatók aranyozott töltőérintkezőkkel rendelkeznek és fröccsenő víz ellen védett (IPX4 besorolású) alapanyagokból készültek.

Megfelelően jó hangminőséget nyújt a telefonhívások kezdeményezésénél, prémium hangzást kínál jó basszussal, tiszta, részletes hangzással, nagyszerű hallgatási élményt produkálva.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Sennheiser weboldalán

Funkciók és jellemzők

Sennheiser MOMENTUM True Wireless vezeték nélküli fülhallgató - Intelligens hangvezérlés

Intelligens hangvezérlés

Amint kiveszed füledből a fülhallgatót, a zene máris elhallgat, majd visszahelyezéskor rögtön újraindul.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless vezeték nélküli fülhallgató - Hangáteresztő funkció

Hangáteresztő funkció

A Transparent Hearing (hangáteresztés) funkciónak köszönhetően mindig észlelheted a környező történéseket, és a fülhallgató kivétele nélkül is könnyedén tudsz kommunikálni.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless vezeték nélküli fülhallgató - Nem marad el egy ütem sem

Nem marad el egy ütem sem

A Bluetooth 5.0 technológia által zökkenőmentes kapcsolatot biztosítva kivételes hangzást kínál mind iOS, mind Android eszközök csatlakoztatása esetén.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless vezeték nélküli fülhallgató - Kezedben az irányítás

Kezedben az irányítás

Zenét, hívásokat és a hangsegédet is egyszerűen kezelheted mindkét fülhallgatóba épített intuitív érintőpad technológia segítségével.

Galéria

Apple készülékekhez, “Pro” felhasználóknak

Apple AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgató

Apple AirPods Pro

Súly: 5,4 g (x2) | Akkumulátor üzemidő: 4,5 óra (zajszűréssel) / 5 óra (zajszűrés nélkül) | Töltőtok kapacitás: 4x tölthető fel | Aktív zajszűrés: Igen

Kiváló aktív zajszűrés

Rendkívül kényelmes

Kiegyensúlyozott hangzás

Vezeték nélküli töltés

Az AirPods Pro első használatakor meg kell találnunk a számunkra megfelelő méretű füldugót, melyek izzadásálló képességgel is rendelkeznek. A passzív szellőző nyílások alkalmazásával az egyes füldugók eloszlatják a nyomást a füled belső és külső része között, így kényelmesebbé válik a viselésük.

Nyomásérzékelős vezérlőelemek kerültek az AirPods Pro száraiba, amelyekkel navigálhatsz a zeneszámok között, illetve választhatsz az aktív zajszűrés és az áttetsző üzemmódok közül. A Qi kompatibilis vezeték nélküli töltőtokkal utántöltve, akár 24 órán át is képes működni.

A szilikon fülharangoknak köszönhetően a külső zajokat leszűrve, sokkal kellemesebb hangzást, jobb basszust produkál mint elődje.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg az Apple weboldalán

Funkciók és jellemzők

Apple AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgató - Zárd ki a külvilágot

Zárd ki a külvilágot

Füled felépítéséhez alkalmazkodó, aktív zajszűrő rendszere kizárja a külső zajokat, hogy teljes mértékben arra figyelhess, amit hallgatsz.

Apple AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgató - Áttetsző mód

Áttetsző mód

Bejuttatja füledbe a környezet hangját, így zavartalanul beszélgethetsz másokkal anélkül, hogy kivennéd füledből a fülhallgatókat.

Apple AirPods Pro vezeték nélküli fülhallgató - IPX-4-es besorolás

IPX4-es besorolás

Az AirPods Pro izzadság és vízálló testmozgás közben, így kihasználhatod a zenével való edzés előnyeit.

Galéria

Apple készülékekhez, általános felhasználóknak

Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgató

Apple AirPods (2. generáció)

Súly: 4 g (x2) | Akkumulátor üzemidő: 5 óra | Töltőtok kapacitás: 4x tölthető fel | Aktív zajszűrés: Nem

Könnyű, kényelmes kialakítás

Gyors párosítás Apple eszközökkel

Vezeték nélküli töltés

Nincs aktív zajszűrés

Az Apple AirPods a piacon jelenleg a legszebb vezeték nélküli fülhallgatók közé tartozik, letisztult, prémium megjelenéssel, amelyek az Apple tervezésének ikonikus részévé váltak.

Néhány különbség ellenére szinte azonos az elődjével. Az Apple szerint egy új H1 chip beépítése javítja a csatlakoztathatóságot és az akkumulátor élettartamát.

Az új vezeték nélküli töltőtokot Qi szabványú töltőpaddal, bosszantó kábelek használata nélkül töltheted.

Hangminőség szempontjából semmit sem változott az eredeti AirPods és a második generációs modell között.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg az Apple weboldalán

Funkciók és jellemzők

AirPods vezeték nélküli fülhallgató - Tedd egyedivé töltőtokod

Tedd egyedivé töltőtokod

Teljesen ingyen rágravíroztathatod nevedet, monogramodat vagy telefonszámodat, ha online rendeled meg az Apple weboldalán.

AirPods vezeték nélküli fülhallgató - Egyedi widget

Egyedi widget

Csatlakoztatás után minden alkalommal amikor felnyitod a töltő fedelét, az iPhone készüléken felbukkan egy widget, amely megmutatja az AirPods és a töltőtok hátralévő akkumulátor élettartamát.

AirPods vezeték nélküli fülhallgató - Gyors töltés

Gyors töltés

Ha gyors töltésre van szükséged elég 15 percre a tokba helyzned a fülhallgatókat, és újból 3 órán át hallgathatod zenéidet vagy akár 2 órán át beszélgethetsz.

AirPods vezeték nélküli fülhallgató - Hallgassátok együtt

Hallgassátok együtt

Az új megosztott lejátszás funkcióval zenéket és más audiostreameket is megoszthatsz két pár AirPods között, miközben a hangerőt külön-külön is szabályozhatjátok.

Galéria

Samsung készülékekhez

Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató

Samsung Galaxy Buds

Súly: 6 g (x2) | Akkumulátor üzemidő: 6 óra | Töltőtok kapacitás: 1x tölthető fel | Aktív zajszűrés: Nem

Kényelmes, biztonságos illeszkedés

Stílusos kialakítás

Erőteljes basszus

Az érintőgombok nem mindig pontosak

Összességében a Samsung Galaxy Buds nagyon vonzónak tűnik, a sima, teljesen fehér kivitellel. Noha a fülhallgatók elég csekélynek éreztetik magukat az első behelyezéskor, meglepően stabilak és kényelmes a használatuk.

A jó megjelenés mellett érintőpaneles vezérlőkkel is el van látva, melyek a zeneszámok lejátszására/szüneteltetésére, zeneszámok átugrására, hívások fogadására és befejezésére, valamint a Samsung hangsegédje, a Bixby kompatibilis eszközökön történő elindítására használhatóak, de nem működnek olyan pontosan mint az AirPods vezérlői.

Töltőtokja elég erősnek tűnik, bepattintható fedéllel és mágnesekkel rendelkezik, melyek a fülhallgatókat a helyükön tartják használaton kívül. A töltőtok akkumulátor kapacitása meglehetősen kicsi, egyszeri feltöltést biztosítanak a fülhallgatók számára.

Hogyha szereted az erőteljes basszust, akkor valószínűleg tetszeni fog a Galaxy Buds hangzásmódja. Természetesen nem biztosít olyan zajszigetelést, mint egy high-end fülhallgató, de igazán lenyűgöző hangminőséget produkál.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Samsung weboldalán

Funkciók és jellemzők

Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató - Qi kompatibilis

Qi kompatibilis

A Galaxy Buds vezeték nélküli töltésmegosztással is tölthető kompatibilis Galaxy eszközökkel.

Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató - Gyors párosítás

Gyors párosítás

Nyisd ki és párosítsd össze. A Galaxy Buds azonnal összekapcsolja Galaxy eszközeidet, hogy érezd a ritmust útközben is.

Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató - Lépést tart veled

Lépést tart veled

Innovatív kialakítása, hihetetlenül fejlett, pehelykönnyű anyagát egész napos viseléshez tervezték. Bármilyen tevékenység során stabilan a füledhez simul.

Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgató - Teltebb hangzás

Teltebb hangzás

Az AKG hangzás specialistái úgy tervezték meg a Galaxy Buds paramétereit, hogy teljes felbontású, valósághű hangzásra legyen képes.

Galéria

Beats csúcsmodell sportoláshoz

Beats PowerBeats Pro vezeték nélküli fülhallgató

Beats PowerBeats Pro

Súly: 20 g (x2) | Akkumulátor üzemidő: 9 óra | Töltőtok kapacitás: 1,5x tölthető fel | Aktív zajszűrés: Nem

Sportolóknak készült

Élvezetes hangzás

Osztályelső akkumulátor élettartam

A sportoláshoz készült vezeték nélküli PowerBeats Pro nagy előrelépést jelent az Apple tulajdonában lévő fülhallgató márka számára. A formatervezés szempontjából a sportszerű megjelenése, eléggé praktikus ahhoz, hogy az edzőtermen kívül is viseljük.

Edzéshez segítséget nyújt a fül körüli horog amelyhez a teljes stabilitást érdekében ragaszkodik a gyártó. A megfelelő illeszkedés érdekében a szilikon fülharangoknak cseréjére is van lehetőség. Az ergonomikus kényelem a lehető legjobb zenehallgatási élményt garantálja.

A második generációs AirPods-hoz hasonlóan a Powerbeats Pro is az Apple új H1 chipjét használja, amely gyorsabbá és stabilabbá teszi a fülhallgatók csatlakozását a telefonhoz.

A töltőtok belső kialakítása kissé furcsa az íves horonyokkal. A füldugók egy kisebb ovális horonyba csúsznak be a ház közepén mágnesesen illeszkedve.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg az Apple weboldalán

Funkciók és jellemzők

Beats PowerBeats Pro vezeték nélküli fülhallgató - Edzés automatikus elindítása

Edzés automatikus elindítása

Az érzékelő észleli mikor helyezted a fülhallgatót a füledbe, és automatikusan elindítja a lejátszást, majd leállítja ha végeztél az edzéssel.

Beats PowerBeats Pro vezeték nélküli fülhallgató - Professzionális hangzás

Professzionális hangzás

A Powerbeats Pro erőteljes, kiegyensúlyozott hangzást biztosít a professzionális zenehallgatási élmény érdekében.

Beats PowerBeats Pro vezeték nélküli fülhallgató - Apple H1 Chip

Apple H1 Chip

Gyorsabb és stabilabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosít minden eszközön a H1 chipnek köszönhetően.

Beats PowerBeats Pro vezeték nélküli fülhallgató - Lépést tart az edzésekkel

Lépést tart az edzésekkel

Megerősített kivitel az izzadtság és a víz ellen, állítható, rögzített fülvédővel rendelkezik a kényelem és a stabilitás érdekében.

Galéria

Végszó

Ha mégsem találtad meg az igazit, akkor tekintsd meg a fülhallgató vásárlási útmutatónkat.

Az Energia Rovat célja, hogy a lehető legjobban leegyszerűsítsük a választást és segítsünk megtalálni a legjobb ár-érték arányú elektronikai eszközöket, szerkesztői tagjaink véleménye alapján összeállított útmutatók segítségével.

Kövesd az Energia Rovat-ot Facebook-on és Twitter-en, hogy elsőként részesülj új termékek bejelentéséről, résztvehess szavazásokban, nyereményjátékokban, vagy hozzászólhass cikkjeinkhez.