Skip links

Legjobb vezeték nélküli fejhallgatók (2020)

A Bluetooth technológia fejlődésének köszönhetően a vezeték nélküli fejhallgatók bármilyen kompatibilis telefonhoz, laptophoz, tablethez és tv-hez könnyedén csatlakoznak. A vezeték nélküli fejhallgatók ugyan drágábbak mint a vezetékes társaik, viszont nagyobb mozgásszabadságot kínálnak, és mivel nem használnak csatlakozó kábelt, kiváló társaik lehetnek a fejhallgató csatlakozó nélküli telefonoknak, mint például az iPhone 11-nek és a Pixel 4-nek.

A vezeték nélküli fejhallgatók esetében nem szükséges külső fejhallgató erősítőt használni, mivel az már be van építve a készülékbe.

Az alábbi folyamatosan frissülő listánkban segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb vezeték nélküli fejhallgatót tesztek alapján, költségvetéstől függetlenül. Felsorolásunkban megtalálod a legjobb aktív zajszűrős fejhallgatókat és az egyéb extra funkciókkal ellátott fejhallgatókat is. A gamer fejhallgatókról egy másik cikkünkben olvashatsz, mivel teljesen más műszaki paraméterekkel rendelkeznek.

Legjobb teljesítmény

Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM4

Típus: Zárt | Súly: 254 g | Akkumulátor üzemidő: 30 óra | Hatótávolság: 10 m

Fantasztikus hangteljesítmény

Könnyű és nagyon kényelmes

Könnyen használható vezérlők

30 órás akkumulátor idő

A Sony WH-1000XM4 kiváló zajcsökkentést és meglepő hangminőséget nyújt, mindezt könnyű, kényelmes kivitelben. A Sony frissítette a fejhallgató belsejében található chipeket, javítva a zajcsökkentést és a hangfeldolgozást, viszont esztétikai szempontból nincs jelentős különbség köztük és elődeik között.

Az új WH-1000XM4 funkciói közül a legjobbak azok, amelyek kényelemre fókuszálnak. A fülhallgatóban lévő érzékelő észleli, ha leveszed a fejhallgatót, és ennek megfelelően szünetelteti a zenét, illetve a lejátszás automatikusan folytatódik, amikor ismét felveszed.

Az akkumulátor élettartama rendkívül magas és rendelkezik néhány extra funkcióval, amelyek a gyakori utazók felé irányulnak. Adaptív zajszűrővel, légköri nyomás optimalizálással, környezeti hangszabályozással és hangszínszabályzóval is rendelkezik. A fent felsorolt funkciók mellett a Sony WH-1000XM4 támogatja a Sony 360 Reality Audio formátumát, amely lehetővé teszi a térbeli hangzást a sztereó fejhallgatókon, valamint az LDAC kodeket, amely akár 990 kbps sebességet is képes küldeni.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Sony weboldalán

Funkciók és jellemzők

Sony WH-1000XM3 - Egész napos teljesítmény

Egész napos teljesítmény

A 30 órás akkumulátor élettartammal elegendő energia lesz hosszabb utazásokra is. Hálózati töltővel mindössze 10 perc töltéssel 5 óra értékű energiát kaphatsz.

Sony WH-1000XM3 - Okos érintőpanel

Okos érintőpanel

Minden kéznél van. Érintsd meg kétszer az érintőpanelt és fogadhatod hívásaidat, vagy váltogathatsz a zeneszámaid között, illetve módosíthatod a hangerőt.

Sony WH-1000XM3 - Környezeti hangvezérlés

Környezeti hangvezérlés

Állítsd be a környezeti hangok szabályozását a Sony | Headphones Connect alkalmazással, így hallhatod a nélkülözhetetlen hangokat miközben zenét hallgatsz az úton.

Sony WH-1000XM3 - Éld át a csendet

Éld át a csendet

A szorosan illeszkedő fülpárnákkal és a QN1 HD zajszűrő processzor segítségével rendkívül hatékonyan megakadályozza a zavaró beszédhangokat és a város háttérzaját.

Galéria

Leghatékonyabb zajszűrés

Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II

Típus: Zárt | Súly: 240 g | Akkumulátor üzemidő: 20 óra | Hatótávolság: 10 m

Tiszta hangzás

Kiváló zajszűrés

Kényelmes

Általános külső

A Bose QuietComfort 35 II ugyanolyan impozáns, mint a QC 35-ös elődje. A fejhallgató matt fekete színben is kapható, de inkább az ezüst kivitelt részesítjük előnyben, mivel picit modernebb megjelenést kölcsönöz.

Néhány különbség ellenére a QC35 II szinte azonos az elődjével. A fejhallgató bal oldalán található egy külön gomb a Google Assistant számára. A hangerő és az átugrás/szünet gombok a jobb fülnél lévő tápkapcsoló/párosító kapcsoló közelében helyezkednek el, így könnyedén navigálhatunk anélkül, hogy összezavarodnánk.

Továbbra is kiváló aktív zajcsökkentést produkál a Bose a QuietComfort 35 II-es készülékkel, pontos hangvisszaadást kínál.

A Bluetooth kapcsolaton keresztüli párosítás közben kellemes női hang tájékoztat, a folyamat befejezéséről, és figyelmeztet ha a párosítási tartományon kívül kerülünk, illetve ha az akkumulátor töltöttségi szintje túl alacsonyra csökken.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Bose weboldalán

Funkciók és jellemzők

Bose QuietComfort 35 II - Tökéletes zajszűrés

Tökéletes zajszűrés

Javított zajszűrő funkcióval rendelkezik, melyet a Bose Connect alkalmazás segítségével beállíthatunk.

Bose QuietComfort 35 II - Kényelmes kialakítás

Kényelmes kialakítás

A Bose QuietComfort 35 II-t a piacon az egyik legkényelmesebb fejhallgatónak tekintik a műbőrből készült fülpárnáknak és a szövettel bevont fejpántnak köszönhetően.

Bose QuietComfort 35 II - Bose AR kompatibilis

Bose AR kompatibilis

A Bose AR-kompatibilis termékek belsejébe ágyazott mozgásérzékelők segítségével felismeri a fej tájolását és a test mozgását viselés közben.

Bose QuietComfort 35 II - Bose Connect

Bose Connect

Lehetővé teszi az akkumulátor töltöttségi szintjének megtekintését, a zene vezérlését és a hangutasítások be- és kikapcsolását.

Galéria

Bose csúcsmodell

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Típus: Zárt | Súly: 250 g | Akkumulátor üzemidő: 20 óra | Hatótávolság: 10 m

Kényelmes és stílusos

Kiváló zajszűrés

Kiegyensúlyozott hangzás

Lenyűgöző dizájn

A ragyogó Bose fejhallgatók osztályelső zajszűrőjükkel és nagyszerű hangzásukkal sem verik meg a Sony WH-1000XM3 készüléket az akkumulátor élettartam és az ár szempontjából sem.

Legnagyobb külső változás a fejpánton történt. A QuietComfort 35 II fejlett technológiájú műgyanta fejpánttal rendelkezik, míg a Bose 700 fejpántja egyetlen, varrat nélküli rozsdamentes acéldarabot tartalmaz, amely látszólag kissé erősebbé teszi. Az új kialakítás eredményeként azonban nincs csuklópánt, tehát nem csukható össze.

A fejhallgató meglehetősen karcsú keretén belül nyolc különálló mikrofon van elrejtve. Ezek közül hat blokkolja a bejövő zajt, a másik kettővel együttműködve pedig erősíti a hangunk amikor hívást kezdeményezünk. Az eredmény egyfajta audio-visszautasító sugár, amely blokkolja a környezet hangosabb zaját.

Az új USB-C port lehetővé teszi a fejhallgató gyors töltését, és körülbelül 3,5 óra energiát biztosít 15 percnyi töltési idővel.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Bose weboldalán

Funkciók és jellemzők

Bose Noise Cancelling Headphones 700 - Adaptív mikrofonrendszer

Adaptív mikrofonrendszer

A 700-as Bose zajszűrős fejhallgató nyolc mikrofont használ a tökéletes zajcsökkentő technológia részeként.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 - Gyönyörű hangzás

Gyönyörű hangzás

Függetlenül attól, hogy alacsony hangerőn hallgatod kedvenceidet, vagy nagyobb hangerőn szeretnéd megszólaltatni, a minőség úgy hangzik ahogy kell.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 - Bose AR

Bose AR

A Bose kiterjesztett valóság platform lehetővé teszi a digitális világhoz való kapcsolódást és a fizikai világban való egyidejű részvételt.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 - Bose Music alkalmazás

Bose Music alkalmazás

A Bose Music alkalmazás még több irányítást biztosít annak érdekében, hogy a Bose intelligens termékei együtt működjenek a jobb zenehallgatási élmény érdekében.

Galéria

Legjobb ár-érték arány

Sennheiser HD 4.40 BT

Sennheiser HD 4.40 BT

Típus: Zárt | Súly: 225 g | Akkumulátor üzemidő: 25 óra | Hatótávolság: 10 m

Olcsó árkategória

Kényelmes és tartós kialakítás

Fülpárnák nem szellőznek

Fejpánt nincs párnázva

A Sennheiser HD 4.40 BT fejhallgató kialakítása rendkívül hasonlít a HD 4.50 BTNC fejhallgató szépségéhez az ezüst színű díszítésektől eltekintve, ami prémiumabb megjelenést biztosít a közel dupla árért.

Mély, ergonómiailag kialakított fülpárnákkal kényelmet kínál hosszabb zenehallgatáshoz is, viszont kevésbé szellőzik. A fejhallgató könnyű és nem gyakorol túl nagy nyomást a fejre, ami egy jó pont, mivel a fejpánt nincs megfelelően párnázva. Robosztus, összecsukható fejpántja, amely könnyen és kompakt módon tárolható a mellékelt védőtokban, a tökéletes hordozhatóságot teszi lehetővé.

A Sennheiser HD 4.40 BT fejhallgató jól megtervezett, rendkívül kényelmes és jó hangzású olcsó kategóriás fejhallgató.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Sennheiser weboldalán

Funkciók és jellemzők

Sennheiser HD 4.40 BT - A2DP Profil

A2DP profil

Az Advanced Audio Distribution Profile lehetővé teszi a legjobb audio átvitelt Bluetooth-on keresztül, ezáltal a legjobb hangminőséget biztosítva a fejhallgatón.

Sennheiser HD 4.40 BT - Kéznél van az irányítás

Kéznél van az irányítás

Az intuitív fülkagylóra szerelt vezérlőkkel könnyedén hívást kezdeményezhetsz, műsorszámot válthatsz, módosíthatod a hangerőt.

Sennheiser HD 4.40 BT - Stílusos megjelenés

Stílusos megjelenés

Elegánsan minimalista kialakítás. Szilárd, jól megmunkált műanyag, karcsú váz, könnyen kezelhető gombokkal.

Sennheiser HD 4.40 BT - Dinamikus hangzás

Dinamikus hangzás

Élvezd a tökéletes zenét, a kiegyensúlyozott hangzást és az elképesztően dinamikus basszust.

Galéria

Divatos megjelenés

Beats Studio3 Wireless

Beats Studio3 Wireless

Típus: Zárt | Súly: 260 g | Akkumulátor üzemidő: 22 óra | Hatótávolság: 10 m

Rengeteg színválaszték

Sima matt felület

Versenytársakhoz képest gyengébb hangminőség

A Beats Studio3 Wireless az Apple elsőszámú, teljes méretű vezeték nélküli fejhallgatója. Néhány változás történt mióta az Apple átvette a Beats márkát, ezek közül kiemelkedő a W1 chip használata, amely megtalálható a AirPods-ban is.

Apple eszközökkel 22 órás használatra van lehetőség, viszont ha kikapcsoljuk a Pure ANC (tiszta hangzású adaptív zajszűrés) funkciót, akár 40 órás akkumulátor idővel is számolhatunk.

Az új Studio Wireless a régebbi verzióhoz képest, kissé tisztább hangzással, jobb basszus definícióval rendelkezik. A valós idejű hang kalibrálás megőrzi a prémium hallgatási élményt.

Növeli a prémium érzetet a gumival bélelt fejpánt belseje és lehetővé tesz 10 beállítási lépést is a méret beállításánál.

A fejhallgató 6 féle színben kapható köztük a fehér, a rózsaszín és a szürke, de megtalálható a matt fekete modell is amely ideális választás, ha nem ragaszkodsz jobban a cukorka-almavörös vagy élénk kék színekhez.

Vásárold meg az Alza.hu-n
Tekintsd meg a Apple weboldalán

Funkciók és jellemzők

Beats Studio3 Wireless - W1 chip

W1 chip

Apple W1 chip az első osztályú vezeték nélküli Bluetooth kapcsolathoz és az akkumulátor hatékonyságához.

Beats Studio3 Wireless - Fast Fuel gyorstöltés

Fast Fuel gyorstöltés

Ezzel a funkcióval a fejhallgatót alacsony töltöttség esetén alig 10 perc töltés után 3 órán át használhatod.

Beats Studio3 Wireless - ANC kikapcsolás

ANC-kikapcsolás

A tiszta hangzású adaptív zajszűrési technológia kikapcsolása esetén a fejhallgató alacsony fogyasztású üzemmódban akár 40 órányi akkumulátor élettartamot eredményez.

Beats Studio3 Wireless - Siri aktiválás

Siri aktiválás

A fülrészbe épített multifunkciós vezérlőkkel lehetőségünk van a Siri aktiválására, hívásfogadásra és a zenelejátszás vezérlésére is.

Galéria

Végszó

Ha mégsem találtad meg az igazit, akkor tekintsd meg a legjobb fejhallgatókról szóló összefoglalónkat.

Az Energia Rovat célja, hogy a lehető legjobban leegyszerűsítsük a választást és segítsünk megtalálni a legjobb ár-érték arányú elektronikai eszközöket, szerkesztői tagjaink véleménye alapján összeállított útmutatók segítségével.

Kövesd az Energia Rovat-ot Facebook-on és Twitter-en, hogy elsőként részesülj új termékek bejelentéséről, résztvehess szavazásokban, nyereményjátékokban, vagy hozzászólhass cikkjeinkhez.